Tehnologije

  • WordPress je najpopularniji i vjerovatno najbolji sustav za upravljanje sadržajima. Ogroman broj dostupnih nadogradnji i tema, te jednostavnost razvoja i korištenja čini WordPress izborom broj jedan. Napredno uređivanje sadržaja čini WordPress moćnim sustavom a jednostavnost principa na kojima funkcionira te vrhunsko sučelje administracije čini ga omiljenim sustavom za upravljanje sadržajem u čitavom svijetu.

  • WooCommerce je najpopularniji profesionalni E-commerce sustav dostupan kao nadogradnja za WordPress sustav za upravljanje sadržajem. Izuzetno ga je lako koristiti i održavati dok istodobno pruža niz naprednih mogućnosti i funkcija za internet trgovinu bilo koje veličine. Vrlo velik broj dostupnih nadogradnji čini WooCommerce fantastičnim sustavom za razvoj i izradu internet trgovine.

  • jQuery je JavaScript wrapper koji služi jednostavnijem razvoju internet stranica ili aplikacija koje koriste JavaScript za pravilno funkcioniranje ili napredne funkcionalnosti. jQuery olakšava rad sa naprednim JavaScript funkcijama te omogućava uštedu vremena tijekom razvoja, pošto je puno jednostavniji za razvoj i korištenje od klasičnog JavaScript-a. jQuery je izuzetno zastupljen među developerima te dolazi sa mogućnosti velikog broja nadogradnji.

  • HTML (HyperText Markup Language) je osnovni jezik korišten za izradu web stranica i web aplikacija. HTML komunicira strukturu i sadržaj internet stranica i aplikacija sa internet preglednicima, koji te informacije koriste da oblikuju prikaz internet stranice ili aplikacije. HTML je osnova svake web stranice ili web aplikacije te je kao takav tehnologija broj jedan pri izradi i korištenju istih.

  • CSS je stilski jezik čije ime je zapravo kratica od (eng.) ‘Cascading Style Sheets’. CSS se koristi kao jezik za stiliziranje HTML dokumenata na način da su stilovi potpuno razdvojeni od HTML dokumenta te se učitavaju kao samostalna skripta. CSS definira prikaz HTML elemenata te služi za oblikovanje i stilizirani prikaz istih. CSS eliminira potrebu za ubrizgavanjem stilova direktno u HTML dokument (inline stilovi).